Flygvaruhuset

Kärlekstips

Spela black jack online med omsorg under er romantiska kärleksweekend!

Romantik på hemmaplan

Varför inte göra en kärleksweekend på hemmaplan? Se till att ni ordnar med barnvakt, djurvakt och andra måsten som finns i ert närområde och få inspiration av nedanstående tips, så kan ni skapa en billig weekend på hemmaplan, som samtidigt innehåller mängder av kärlek och romantik.


Stadsbesök

Romantik tillsammans

Romantik tillsammans

Åk till en stad i ert närområde, som ni sällan besöker och som ni ofta åker förbi. Strosa omkring där och se människor som rusar hit och dit och känn att ni är avkopplade, ta gärna en fika på ett café och besök något lokalt museum eller unikt som finns i området. Ni är bådas kungar och drottningar under stadsbesöket, människor omkring er är statister i en romantisk film, där ni är huvudpersonerna! Hitta boende på www.radissonblu.se!

Skog och strand
Varför inte ta en promenad i skogen och vid lokalt bad för att känna luften utifrån nya perspektiv. Oavsett årstid, så är det skönt att känna att ni gör saker tillsammans och utan krav och måsten.

Upplevelser tillsammans
Något som är viktigt och en fördel är att ni upplever saker tillsammans. Det behöver inte vara inplanerade aktiviteter, utan det som ni kommer minnas är att ni gör saker tillsammans – oavsett om det är att gå en skogspromenad eller åka racerbåt. Hitta din drömresa på www.alpresor.se!

Med lite kreativitet och noll planering, så kan ni skapa en kärleksfull weekend på hemmaplan, krydda helgen med en romantisk middag och mysiga filmer att kramas till, så kommer ni se att en sporadisk kärleksweekend hemma skapar romantik på samma sätt som att ni åker i väg till ett romantiskt resmål. Hur skapar ni en romantisk weekend till helgen?

Resefrågan

Vart vill du helst åka?

Visa resultat

Loading ... Loading ...